Skip to main content
Hungary 95.3% Hungary

Total:

45

Countries
141737
Today: 96
Total: 141,737

Híreink

Életképek Egyesületünk életéből- Szászvári csoport

A Mozgáskorlátozottak Baranya Megyei Egyesület Szászvári csoportjának 2023. október havi pillanatai „dióhéjban.”

szaszvar oktober optimized

Október hónapban is kettő új tagfelvétel történt, így ez már 21 fő az idén.
A szokásos kapcsolattartás is folytatódott: érdeklődés, beszélgetés, segítségnyújtás és névnapi, születésnapi köszöntések folyamatosan.

2023. október 13-án Martonné Tálász Etelka meghívására Egyházaskozáron jártam a Civilek Házában. Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget!

2023. 10. 18-án a várban tartott klubdélutánon megköszöntük az önkéntesek egész éves önzetlen munkáját egy-egy szép személyre szóló emléktárggyal: Téczely Istvánné, Hang Zoltánné, Hang Zoltán, Széles Istvánné, Széles István, Pekarek Géza, Kajtár Béláné, Szabó Géza, Molnárné Szép Ibolya, Molnár Árpád. Hálásan köszönjük egy kedves vállalkozó házaspárnak, akik biztosították az emléktárgyakat. Sajnos ma, egészségügyi okok miatt, nem tudnak jelen lenni velünk. Mielőbbi jobbulást kívánunk. Köszönjük Vidák Krisztina és Weisz Kornélia polgármester-asszonyoknak, hogy megtiszteltek jelenlétükkel. Az emléktárgyak átadásához kedves gondolatokat mondtunk: Tisztelettel megköszöntük Ládás József önzetlen munkáját, kedves verseit, tréfás vidám mondókáit, mellyel mindig emelte műsorunk színvonalát, így szebbé varázsolta azokat. Kedves Józsi bá’ ezzel a névre szóló gravírozott tollal, köszönjük, hogy vagy nekünk. Isten tartsa meg jó szokásodat: maradj mindig ilyen vidám. A megtisztelő figyelmet egy szép verssel köszöntem meg: Aranyosi Ervin: Az őszi Nap. Az ebédhez, kalácshoz, sajtos rúdhoz jó étvágyat kívántam. A finom ízletes ebédet Szalai Mariann és Szabó Szilárd készítették. Hálásan köszönjük nekik. Mindenkinek jó egészséget kívánunk és a betegeknek mielőbbi jobbulást. 2023. 10. 19-én részt vettünk a helyi iskola tornatermében szervezett megemlékezésen: (okt.23.), majd az azt követő koszorúzáson. Mi ketten Nagy Istvánné Anna nénivel helyeztünk el egy szál virágot, amit az önkormányzat biztosított. 2023. 10. 28-án, szomorú eseményen vettünk részt: szeretett házi orvosunk dr. Horváth László, Szászvár Díszpolgára, sajnos elhunyt. Mi is elbúcsúztunk tőle, megemlékeztünk róla (13 fő)

Bécziné H. Ilona, csoportvezető

  • Találatok: 27